Υπηρεσίες

Ζωντανή Παρακολούθηση εμβρύου 3D/4D HD LIVE

Κύλιση προς τα κάτω

I.

Τι είναι το 3D/4D υπερηχογράφημα;

Τα 3D και 4D υπερηχογραφήματα αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην Εμβρυομητρική Ιατρική. Δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να δουν το μέλλοντα παιδί τους με απίστευτη λεπτομέρεια και σε τρισδιάστατη απεικόνιση.

3D υπερηχογράφημα: Αυτό το υπερηχογράφημα παράγει τρισδιάστατες στατικές εικόνες του εμβρύου. Έτσι, μπορείτε να δείτε το πρόσωπο, τα χείλη, τα χεράκια και άλλα μέρη του σώματος του εμβρύου σε λεπτομέρεια.

4D υπερηχογράφημα: Είναι σαν το 3D, αλλά προσφέρει και τη δυνατότητα "ζωντανής" κίνησης. Ουσιαστικά, βλέπετε ένα βίντεο του εμβρύου σας σε πραγματικό χρόνο.

II.

Πότε πραγματοποιείται;

Στο εξειδικευμένο μας κέντρο, μετά την ολοκλήρωση των βασικών εξετάσεων, συνηθίζεται να προσφέρουμε τη δυνατότητα για 3D/4D υπερηχογραφήματα. Εφόσον το έμβρυο είναι υπερηχογραφικά σε καλή θέση, μπορείτε να το δείτε σε 4D απεικόνιση.

H ιδανική περίοδος για αυτή την απεικόνιση είναι μεταξύ των 26-32 εβδομάδων της κύησης.

IΙI.

Μηχάνημα Υπερήχων

Το Κέντρο μας διαθέτει το πιο προηγμένο μηχάνημα υπερήχων Voluson E8 ΒΤ 19. Η ζωντανή απεικόνιση HD live χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές συστημάτων φωτισμού και απόδοσης του δέρματος για την παραγωγή και την παρουσίαση εικόνων του εμβρύου στην υψηλότερη δυνατή ευκρίνεια, με τον υψηλότερο δυνατό ανατομικό ρεαλισμό.